Company Logo

Vereniging

Onze duikvereniging is een ‘funvereniging’ hetgeen voor ons betekent, niks moet maar alles mag. Binnen het reglement van de vereniging wel te verstaan.
De vereniging heeft zich als doel gesteld om het sportduiken voor beginnende en gevorderde duikers zo plezierig mogelijk te maken, waarbij plezier en ongedwongenheid voorop staan.
Zo organiseren wij regelmatig uitstapjes naar duikbeurzen en aanverwante activiteiten en hebben wij eenmaal per jaar een duikweekend met kamperen, duiken en barbecuen op een locatie in Nederland of België.

Verder worden er door de leden regelmatig duiktrips georganiseerd naar diverse duikstekken in Nederland maar ook in het buitenland.
Minimaal een keer per jaar gaan we in clubverband naar een duiklocatie in het buitenland, bijvoorbeeld Spanje of Egypte.

Nog niet overtuigd? Kom een keer kijken op één van onze trainingsavonden. Je kunt ook contact opnemen met de contact persoon van onze vereniging;  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je bereikt hem op 06 - 52451351 Hij vertelt je graag meer.

Tot ziens bij Blue Shark!