Company Logo

Qualitysports

Quality Sportcentre

Quality Sport Centre, welke op 5 april 1995 haar deuren opende, beschikt over deze kennis, kwaliteit en uithoudingsvermogen. In al de jaren waarin we bestaan hebben we onze sporten telkens weer up-to-date kunnen houden, doordat onze instructeurs elk kwartaal workshops volgen. Het klantenbestand is dan ook nog steeds stijgende.

Bij Quality Sport Centre wordt kennis en sport automatisch aan elkaar gekoppeld. Onze jaren in de sport met de daaraan vastzittende bezoeken aan andere accommodaties, waaronder verschillende sportscholen en beurzen, stelde ons in staat om voor u de beste apparatuur samen te stellen wat er op het moment te koop en te krijgen is in Europa.

Verder is bij Qualitysport de duikwinkel van Blueshark gehuisvest.
Hier kunt u terecht voor persoonlijk advies, inlichtingen over duik cursussen en het met korting aanschaffen van duikmaterialen.
Verder beschikken wij over een vulstation waar uw tegen gereduceerd tarief uw fles kunt laten vullen.

Ga terug

Nieuws van andere sites

Nieuws van andere sites

Via onderstaande link komt uw terecht op de website van Quality Sports Centre.


Bij het duiken wordt voornamelijk beenarbeid verricht. Om nu de been spieren in optimale conditie te brengen is het mogelijk als lid van de duikvereniging om tegen gereduceerd tarief een abonnement af te sluiten bij Quality Sports. Neem gerust een kijkje en laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Qualitysports

 


Beste duikers en overige relaties,

Wetsports gaat met ingang van 2017 de winkeldeuren sluiten :

Voor een aantal van jullie zal het als een donderslag bij heldere hemel komen maar misschien had je het ook al wel zien aankomen.....

Door alles wat er de afgelopen jaren gebeurd is zijn we ons enthousiasme, en met het verlies van Ton onze bezieling kwijt geraakt.

Hoewel deze beslissing ons natuurlijk niet gemakkelijk is gevallen hebben we er wel vrede mee. Onze blikken zijn gericht op de toekomst.

Bij deze willen we jullie heeeeel hartelijk bedanken voor het, door velen jarenlang, aan ons geschonken vertrouwen en wensen we voor jullie en ons een voorspoedig 2017 !!!!!!

Voor lopende, c.q. dringende zaken blijven wij bereikbaar via email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.