Company Logo

Nieuws van andere sites

Nieuws van andere sites

Via onderstaande link komt uw terecht op de website van Quality Sports Centre.


Bij het duiken wordt voornamelijk beenarbeid verricht. Om nu de been spieren in optimale conditie te brengen is het mogelijk als lid van de duikvereniging om tegen gereduceerd tarief een abonnement af te sluiten bij Quality Sports. Neem gerust een kijkje en laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Qualitysports

 


Beste duikers en overige relaties,

Wetsports gaat met ingang van 2017 de winkeldeuren sluiten :

Voor een aantal van jullie zal het als een donderslag bij heldere hemel komen maar misschien had je het ook al wel zien aankomen.....

Door alles wat er de afgelopen jaren gebeurd is zijn we ons enthousiasme, en met het verlies van Ton onze bezieling kwijt geraakt.

Hoewel deze beslissing ons natuurlijk niet gemakkelijk is gevallen hebben we er wel vrede mee. Onze blikken zijn gericht op de toekomst.

Bij deze willen we jullie heeeeel hartelijk bedanken voor het, door velen jarenlang, aan ons geschonken vertrouwen en wensen we voor jullie en ons een voorspoedig 2017 !!!!!!

Voor lopende, c.q. dringende zaken blijven wij bereikbaar via email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.