Company Logo

Duiken bij Blue Shark

Duiken bij BluesharkOnze vereniging is toegankelijk voor iedereen die wil duiken. Hoe lang je al duikt, waar je het brevet hebt gehaald of dat je het nog moet halen is voor ons niet belangrijk. Hoe jong of hoe oud je bent trouwens ook niet, we hebben jeugdleden en leden van boven de 50. Gezelligheid en duiken staan bij ons voorop.

We duiken in Zwembad de Reeshof in Tilburg. Voor de kenners; we maken gebruik van het nieuwe bad dat een diepte heeft van 3,80 meter. Woensdagavond (van 21.15 uur tot 22.15 uur) is de trainingsavond met de ene week materiaaltraining en de andere week conditietraining. Tijdens de materiaaltrainingen besteden we aandacht aan het omgaan met je uitrusting in verschillende situaties. Zie ook " Duiken met beperking ".

Ook werken we elke week aan onze conditie.

Daarnaast organiseren we met regelmaat gezellige bijeenkomsten die niet perse iets met duiken te maken hebben. We hebben voor wat dat betreft heel actieve commissies. Zoals gezegd, duiken vinden we allemaal heel erg leuk, maar gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

embed video plugin powered by Union Development